Dilimizin Zenginlikleri Bir Okul, Bir Kelime ve Bir Hikaye Temalı TANRI Kelimesinin Kökeni Öğrenci Videolarımız

"TANRI" Kelimesiyle Hazırlanan Videomuz Yayında!

15.03.2024 52

"TANRI" Kelimesiyle Hazırlanan Videomuz Yayında!   Sivas Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen Hedef Projesi kapsamında "Dilimizin Zenginlikleri- Bir Okul, Bir Kelime ve Bir Hikaye" etkinlikleri dahilinde TANRI temalı videolmuzu hazırladık. Bu etkinlik ile bir kelimenin anlamını, kökenini, kullanım alanlarını ve Türkçedeki önemini öğrencilerimizle birlikte keşfediyoruz.

Çalışmalarından Dolayı Müzik Öğretmenimiz Sevgi KAYA,Türkçe Öğretmenimiz Hamdi KILIÇ ve video çeken öğrencilerimize teşekkürler.