Dilimizin Zenginlikleri

Dilimizin Zenginlikleri "Dede Korkut hikayelerinden yola çıkarak yeni hikaye yazma” Yarışması

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Ocak ayında okulumuzda düzenlenen “Dede Korkut hikayelerinden yola çıkarak yeni hikaye yazma” yarışmasında yarışmaya katılan 33 eser arasından dereceye giren eserler seçilmiştir.

26.02.2024 70

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Ocak ayında okulumuzda düzenlenen “Dede Korkut hikayelerinden yola çıkarak yeni hikaye yazma” yarışmasında yarışmaya katılan 33 eser arasından dereceye giren ilk üç eser;

8-A sınıfı öğrencisi Livanur KAYA birinci,

5-B sınıfı öğrencisi Ahmet Sinan IŞIK ikinci,

6-A sınıfı öğrencisi Duha Buğlem YILMAZ üçüncü olmuşlardır.

Dereceye giren öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri ve hediyeleri okul müdürümüz İsmet ERBAŞ tarafından başarılarının devamı temenni edilerek verilmiştir. Ayrıca proje kapsamında emek veren öğretmenlerimize teşekkürler.

26-02-202426-02-202426-02-202426-02-2024