Şehit Tuncer Çeliker Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; • Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, • Vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Öğleden önce: 8.30-11.50 Öğleden sonra: 13.20-15.40 Pandemi dönemi: 08.30-12.20
Isınma: Kalorifer ile (doğalgaz) ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrenciler için özel servisler ulaşım sağlamaktadır. Öğretmenler için servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehittuncercelikerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi Şehit Tuncer Çeliker Sokak No 11/B

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Yerleşim Yeri - Esentepe Mah. Şehit Tuncer Çeliker Sk. No:11/B Şarkışla/SİVAS

Adres - Esentepe Mahallesi Şehit Tuncer Çeliker Sokak No 11/B

Ulaşım Toplu taşıma araçlarının tam güzergahında değildir.( Okula giderken son durak PTT olup okula yürüme mesafesi 5 dk, okuldan dönerken ilk durak Hükümet Konağının önü olup okuldan yürüme mesafesi 15 dkdır.) Genellikle özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.